Ukrainians (ЗСУ) Набор в Мид Вар

3aLebigovicha

Рыцарь
Лайки
2
у тебе в пустій голові) а хотя, чого пустій, там боник як обіз'янка по тарілкам херачи

Ми тобі заплатимо більше, ніж санрайзи, гратимеш з нами?) Или ты только у русни бабки берешь?
На половину з НК закинете?))лопухи)
Чи може скандал закине пару донок)

3aLebigovicha

Рыцарь
Лайки
2

"Fukkatsumi

Барон
Scryde EVO
Лайки
33
Від творців клана ЗСУ

-Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян

-Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"

-Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас

-Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa

Так ми пробували грати разом, але клан Ukrainians під командуванням Росіян спробували забрати в нас замок на х50 і флаги, щоб не було Українського клану на сервері (виправдовують вони це тим, що скандаль "ЇХ ВЛАСТЕЛІН" це РДК). Вони проти всього. Проти цінностей, проти свободи, проти добра, вони роблять все щоб небуло ні інших кланів Українських (я наприклад був би дуже радий, якщо булоб і декілька кланів таких штук 5-6), в цьому клані тільки флаг все що є Українське. Я вже мовчу про те що придумують різні історії про наш клан, що він там кимось куплений, або ми граємо за гроші чи ще щось (чесно не знаю, що вони ще придумають) я чесно навіть не цікавлюсь.

Так нас не багато тільки 8 пачок, але ми впевнені в собі і готові формувати інші паки. Українцям добра, а клану Ukrainians здохнути.

"Боник на х50 на почті, або на форумі пишіть
Лайкни, если тебя в вашей секте держат в заложниках.

Dewaid

Старейшина
Лайки
3
НВкп/ нвк Ukrainians. Шукаємо людей, пишіть в грі на нік АРМАТА або тг @EsikaBP

No_mercy

Лайки
156
Від творців клана ЗСУ

-Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян

-Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"

-Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас

-Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa

Так ми пробували грати разом, але клан Ukrainians під командуванням Росіян спробували забрати в нас замок на х50 і флаги, щоб не було Українського клану на сервері (виправдовують вони це тим, що скандаль "ЇХ ВЛАСТЕЛІН" це РДК). Вони проти всього. Проти цінностей, проти свободи, проти добра, вони роблять все щоб небуло ні інших кланів Українських (я наприклад був би дуже радий, якщо булоб і декілька кланів таких штук 5-6), в цьому клані тільки флаг все що є Українське. Я вже мовчу про те що придумують різні історії про наш клан, що він там кимось куплений, або ми граємо за гроші чи ще щось (чесно не знаю, що вони ще придумають) я чесно навіть не цікавлюсь.

Так нас не багато тільки 8 пачок, але ми впевнені в собі і готові формувати інші паки. Українцям добра, а клану Ukrainians здохнути.

"Боник на х50 на почті, або на форумі пишіть
Блін тобі потрібно дати Оскар... такого піару як ти для нашого (Ukrainians) клана не рибов ні хто.
Це добре що нас хейтять і пробують що сь нам довести, значить ми йдем на правильному шляху...
Але твій клан сквадюа в полі нічого не можуть зробити я вже мовчу про осади і епіки, ви пробували залетіти на Епік в мід вар получили від нас лящя батьківського і тепер де ви? Де твої 8 кп? Чому вас на сервері видно тільки в фарм локах як ви мобів крабате?

Верх