- Лайки
- 77
Все по факту говорю)))Иди пожалуйся еще кому нить что мы решили в зсу поиграть)Оч бомбит, оч затрагивает ))))
Про мордой в пол расскажи побольше))
Все по факту говорю)))Иди пожалуйся еще кому нить что мы решили в зсу поиграть)Оч бомбит, оч затрагивает ))))
Про мордой в пол расскажи побольше))
По разам идём?)Все по факту говорю)))Иди пожалуйся еще кому нить что мы решили в зсу поиграть)
Можешь в лс написать время и место ))Все по факту говорю)))Иди пожалуйся еще кому нить что мы решили в зсу поиграть)
Чел,ну в игре мне и напиши,что ты хочешь,пока я из вашего клана 0 человек на фане вижу)))Можешь в лс написать время и место ))
Де Головне відділення монобанку?)Все по факту говорю)))Иди пожалуйся еще кому нить что мы решили в зсу поиграть)
у тебе в пустій голові) а хотя, чого пустій, там боник як обіз'янка по тарілкам херачитьДе Головне відділення монобанку?)
Не триггерь их и не отвлекай. Ты мешаешь им работать.у тебе в пустій голові) а хотя, чого пустій, там боник як обіз'янка по тарілкам херачить
я не можу, вони такі смішні. Зокрема залебіговича) ржу з нього, таку єресь пише)Не триггерь их и не отвлекай. Ты мешаешь им работать.
Ты уже "здох" как человек, держу в курсе. Даже выйти из клана достойно не смог, обиженный). Откуда у тебя столько желчи? Это всё из-за того, что под тебя не прогнулся КЛ и не взял обратно Ореста? Который сам вышел из клана и потом хотел вернуться?Від творців клана ЗСУ
Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян
Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"
Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас
Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa
Так ми пробували грати разом, але клан Ukrainians під командуванням Росіян спробували забрати в нас замок на х50 і флаги, щоб не було Українського клану на сервері (виправдовують вони це тим, що скандаль "ЇХ ВЛАСТЕЛІН" це РДК). Вони проти всього. Проти цінностей, проти свободи, проти добра, вони роблять все щоб небуло ні інших кланів Українських (я наприклад був би дуже радий, якщо булоб і декілька кланів таких штук 5-6), в цьому клані тільки флаг все що є Українське. Я вже мовчу про те що придумують різні історії про наш клан, що він там кимось куплений, або ми граємо за гроші чи ще щось (чесно не знаю, що вони ще придумають) я чесно навіть не цікавлюсь.
Так нас не багато тільки 8 пачок, але ми впевнені в собі і готові формувати інші паки. Українцям добра, а клану Ukrainians здохнути.
"Боник на х50 на почті, або на форумі пишіть
Твой выход. Займись этим пациентом уже ;dя не можу, вони такі смішні. Зокрема залебіговича) ржу з нього, таку єресь пише)
там уже не помочь, зомбованые, как русня, общение как у русни. Стыдно просто за таких украинцев. Фу ***, аж противно ему отвечать, но приходиться, есть надежда, что однажды прозреют.Твой выход. Займись этим пациентом уже ;d
Быдло е б а н о етам уже не помочь, зомбованые, как русня, общение как у русни. Стыдно просто за таких украинцев. Фу ***, аж противно ему отвечать, но приходиться, есть надежда, что однажды прозреют.
"чесно не знаю, що вони ще придумають" - навіщо нам щось вигадувати, ви ноунейми, ображені на нас. Все. Що нам вигадувати? Замок якийсь забрати, що? Властелин-пластелін? що? Ти кажеш, що ми придумали, а сам? Казка дітям на ніч.Від творців клана ЗСУ
-Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян
-Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"
-Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас
-Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa
Так ми пробували грати разом, але клан Ukrainians під командуванням Росіян спробували забрати в нас замок на х50 і флаги, щоб не було Українського клану на сервері (виправдовують вони це тим, що скандаль "ЇХ ВЛАСТЕЛІН" це РДК). Вони проти всього. Проти цінностей, проти свободи, проти добра, вони роблять все щоб небуло ні інших кланів Українських (я наприклад був би дуже радий, якщо булоб і декілька кланів таких штук 5-6), в цьому клані тільки флаг все що є Українське. Я вже мовчу про те що придумують різні історії про наш клан, що він там кимось куплений, або ми граємо за гроші чи ще щось (чесно не знаю, що вони ще придумають) я чесно навіть не цікавлюсь.
Так нас не багато тільки 8 пачок, але ми впевнені в собі і готові формувати інші паки. Українцям добра, а клану Ukrainians здохнути.
що й потрібно було довести. Дякую, не підкачав) фу ***Быдло е б а н о е
Ми тобі заплатимо більше, ніж санрайзи, гратимеш з нами?) Или ты только у русни бабки берешь?Від творців клана ЗСУ
-Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян
-Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"
-Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас
-Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa
Он своим не продается.Ми тобі заплатимо більше, ніж санрайзи, гратимеш з нами?) Или ты только у русни бабки берешь?