- Лайки
- 977
Наши деньги просто не выклянченные у западных цыганМи тобі заплатимо більше, ніж санрайзи, гратимеш з нами?) Или ты только у русни бабки берешь?
Наши деньги просто не выклянченные у западных цыганМи тобі заплатимо більше, ніж санрайзи, гратимеш з нами?) Или ты только у русни бабки берешь?
у тебе в пустій голові) а хотя, чого пустій, там боник як обіз'янка по тарілкам херачи
На половину з НК закинете?))лопухи)Ми тобі заплатимо більше, ніж санрайзи, гратимеш з нами?) Или ты только у русни бабки берешь?
у тебе в пустій голові) а хотя, чого пустій, там боник як обіз'янка по тарілкам херачи
я не можу, вони такі смішні. Зокрема залебіговича) ржу з нього, таку єресь пише)
заради такого цирку і самі скинемось)На половину з НК закинете?))лопухи)
Чи може скандал закине пару донок)
заради такого цирку і самі скинемось)
і доречі, ти текст забув в перекладач закинути, на руснявому написав.
Хммм думаєш?) В принципі ти і думаєш тоже дурницю сказав)заради такого цирку і самі скинемось)
і доречі, ти текст забув в перекладач закинути, на руснявому написав.
Лайкни, если тебя в вашей секте держат в заложниках.Від творців клана ЗСУ
-Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян
-Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"
-Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас
-Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa
Так ми пробували грати разом, але клан Ukrainians під командуванням Росіян спробували забрати в нас замок на х50 і флаги, щоб не було Українського клану на сервері (виправдовують вони це тим, що скандаль "ЇХ ВЛАСТЕЛІН" це РДК). Вони проти всього. Проти цінностей, проти свободи, проти добра, вони роблять все щоб небуло ні інших кланів Українських (я наприклад був би дуже радий, якщо булоб і декілька кланів таких штук 5-6), в цьому клані тільки флаг все що є Українське. Я вже мовчу про те що придумують різні історії про наш клан, що він там кимось куплений, або ми граємо за гроші чи ще щось (чесно не знаю, що вони ще придумають) я чесно навіть не цікавлюсь.
Так нас не багато тільки 8 пачок, але ми впевнені в собі і готові формувати інші паки. Українцям добра, а клану Ukrainians здохнути.
"Боник на х50 на почті, або на форумі пишіть
Блін тобі потрібно дати Оскар... такого піару як ти для нашого (Ukrainians) клана не рибов ні хто.Від творців клана ЗСУ
-Граєте в клані Ukrainians і не подобається що вами командує росіян
-Є альтернатива SqUadUa, у нас тільки приємна атмосфера ніяких людей "Вне поЛітЕке"
-Вас виганяють в клані Ukrainians за Українську давайте до нас
-Вас зомбують що росіяни це добре тоді давайте до нас SqUadUa
Так ми пробували грати разом, але клан Ukrainians під командуванням Росіян спробували забрати в нас замок на х50 і флаги, щоб не було Українського клану на сервері (виправдовують вони це тим, що скандаль "ЇХ ВЛАСТЕЛІН" це РДК). Вони проти всього. Проти цінностей, проти свободи, проти добра, вони роблять все щоб небуло ні інших кланів Українських (я наприклад був би дуже радий, якщо булоб і декілька кланів таких штук 5-6), в цьому клані тільки флаг все що є Українське. Я вже мовчу про те що придумують різні історії про наш клан, що він там кимось куплений, або ми граємо за гроші чи ще щось (чесно не знаю, що вони ще придумають) я чесно навіть не цікавлюсь.
Так нас не багато тільки 8 пачок, але ми впевнені в собі і готові формувати інші паки. Українцям добра, а клану Ukrainians здохнути.
"Боник на х50 на почті, або на форумі пишіть