- Лайки
- 757
I am waiting mail with my prizeKidding? I already sent on mercedes, why u lie again
I am waiting mail with my prizeKidding? I already sent on mercedes, why u lie again
так я не агрюсь, умалишенныйвзагалі це пздц як дивно, що втебе по кд заходить яд з куба хотя я нічому не дивуюсь на скрайді ... і да 6 кубів з ядом за 1 бій по 3 к дпсу всередньому дивно, що адміни взагалі не пофіксили цю хрень як він так спрацьовує хз певно як і битрей який в мене в наступного противника незаходив взагалі тупо за 5 хв. 1 битрей в той час як тобі я закидав +- нормально.... а взагальному мені похер небачу сенсу мене тагати кидати якісь скріни (це втебе синдром арканоса чи , що ?) я мід буст плеєр який іграє на цьому "шедеврі" менше місяця чи ти кожного скрін робиш і кидаєш на форум? не кидай цю хрень будь ласка хочеш поагритись арканос твій бест френд тобі допоможе ........ а по сабжу ти розюзав ков та лф втебе якщо не фул то майже фул буст вмене закен тимчсовий тарас та белеф ну таке ... тільки 4 віника ПВП решта ні .... чи вартує тратити на мене час і писати на форумі який ти крутий , що мене злив беручи до уваги вищевказане , ну я не знаю вирішувати тобі, напевно, мені все одно вбиваю час і думаю це чудово видно з того, що я регаю без лфа кова і т.д. ну хочеш агритись будь ласка мені все одно.
your Pony does not take betray, why?так я не агрюсь, умалишенный
я орнул с того, что ты пишешь какую-то рыготню про кубы, делая полную хуeту фулл бой
как будто ты первый раз сел на кота и первый раз его скиллы увидел
и решил в конце пукнуть про кубы, которые 2 раза прокнули за бой, лузнув бой на 15 тыщ
Ты пьяный играешь или в чем дело?)ну насправді заходив бітрей добре причому весь бій я закидував його +- нормально битрей внас був майже одинаково часу +- різниця 15-20 сек... справа в кубі який дпсить ядом а яд не контриться ТП вот і різниця в овер дохера дпсу причому лан б ще 1 зайшов а так то 6 це пздц... вже мовчу про КОВ а це + м.деф + каст+ маг кріт + ЛФ ... ну насправді хз чо він так тішиться ще й кидає скріни ... я коли злив його ФСа даже скріна не робив .... бо розумію , що це рандом...
I understand youну насправді заходив бітрей добре причому весь бій я закидував його +- нормально битрей внас був майже одинаково часу +- різниця 15-20 сек... справа в кубі який дпсить ядом а яд не контриться ТП вот і різниця в овер дохера дпсу причому лан б ще 1 зайшов а так то 6 це пздц... вже мовчу про КОВ а це + м.деф + каст+ маг кріт + ЛФ ... ну насправді хз чо він так тішиться ще й кидає скріни ... я коли злив його ФСа даже скріна не робив .... бо розумію , що це рандом...
Ты *****еб anyway но красава что убил этого ****а респект от дезерта